Utforska arena spel testning för en spännande karriär

Den ökade användningen av IT (informationsteknik) i olika aspekter av våra liv är främst hänförlig till den snabba tekniska framsteg, särskilt under det senaste decenniet. Videon spelbranschen har också blommat kraftigt och närvaron av videospel och datorspel kan kännas överallt nuförtiden. Men förutom den spännande och roliga faktor att bli en betald spel testare, finns det olika kritiska aspekter av videon spelindustrin som måste förstås för att bli en skicklig videospel testare.

Vad innebär jobbet för ett spel testare innebära?

Precis som alla andra produkter, måste videospel genomgå noggrann granskning innan de släpps till allmänheten spelarenan. Detta görs för att säkerställa att spelet har potential att excitera spelare. Därför företag söka tjänster av hardcore gamers för att utvärdera olika aspekter av spelet.

Företagen ger videospel testare med betaversioner av spelet och manualer och instruktioner för första provning. Företaget skickar också frågeformulär och instruktioner på den feedback du bör ge. Det främsta syftet med sådana företag är att göra sina senaste spelen fri från glapp. Därför förväntas du leta efter glapp i hela spelen.

Videospel testare är antingen betalas per projekt eller per timme beroende på spelet testas och företaget. Eftersom spel testare hålla spelen efter att ha testat dem, kommer de sannolikt att ha enorma bibliotek av video och dataspel. De flesta spel som testar projekt är tidsbundna och du måste lägga in en hel del tid och ansträngning för att hitta buggar och bestämma hur spel kan förbättras.

U.S. Army – 2008

Vilka färdigheter och prylar gör du behöver för att bli ett spel testare?

Du måste ha en diskriminerande öga för detaljer eftersom du inte får betalt bara för att spela, men du måste koncentrera sig på alla aspekter av spelet från den faktiska spel gränssnitt till karaktärerna. Därför är fokus nyckeln och du måste undvika att bli alltför ivrig av spelet.

Efter att ha utvärderat spelet, måste du sätta dina tankar och iakttagelser i ord. De flesta företag domare resultat baserat på feedback och utvärderingsrapport som du skickar. Därför är det viktigt att göra en extra insats för att se professionell och organiserad. Försök att vara så detaljerad och beskrivande som möjligt när förklarar buggar. Ordentlig dokumentation är viktigt eftersom det gör det möjligt för företaget att göra nödvändiga förbättringar och justeringar. Å andra sidan är det bra att ha god kommunikationsförmåga, särskilt på engelska främst eftersom de flesta företag använder engelska som första eller andra språk.

Du behöver bra internet-anslutning och olika typer av spelkonsoler, eftersom företaget anställa spel testare inte kan tillhandahålla sådana prylar. Dessutom måste du hantera själv professionellt, särskilt om du har att göra med olika företag.

Förutom att njuta sina jobb, kan videospel testare också njuta av fördelen av att arbeta från bekvämligheten av sina egna hem. Spelet testning industrin har blivit mycket populär och spelare behöver bara att finslipa några grundläggande färdigheter och kontrollera om deras kompetens kan vara till hjälp för spelbolag. Det är dock viktigt att alltid komma ihåg att spelet testning är inte bara om kul men också om att hantera själv professionellt vid alla tidpunkter eftersom feedback kvalitet är det bästa sättet att bygga din trovärdighet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *